Menu Close

Sanda Strugar. Arhitekta i dizajner.

Sanda Strugar. Architect. Founder and designer of sanda_design – Handcrafted Art.

Sandin nakit savršenog dizajna nastaje u Crnoj Gori, i postao je prepoznatljiv po svojim upečatljivim linijama koje ostavljaju utisak na prvi pogled. Njen nakit jedinstvenog dizajna je trenutno dostupan u Koka Concept Store.

Sanda se sa svojim nakitom predstavila na Montenegro Fashion Week i Milano Fashion Week.

Sanda Strugar je rođena 1994. godine u Kruševcu. Osnovno i srednje obrazovanje stekla je u Budvi. Zvanje diplomiranog inženjera arhitekture stekla je na Arhitektonskom fakultetu u Podgorici, i radi/projektuje za podgoričku firmu “Genesis”. Sanda tečno govori tri jezika.

Sanda promoviše ljepote crnogorske prirode u spotu “Montenegro – Nature & Me”, koji je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore lansirala u julu 2020.

Sanda je odigrala i glavnu žensku ulogu u spotu Sergeja Ćetkovića i Stjepana Hausera za pjesmu “Oči nikad ne stare”, 2017. godine. Najveći dio kadrova je, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, snimljen na Biogradskom jezeru i na Žabljaku. I pjesma i spot su doprli do srca publike, što ima utoliko veću težinu ako se zna da je Sandi to bio debi pred kamerama.